Step-by-Step Guide to Prepare Homemade Cheesecake de la St Valentin

Cheesecake de la St Valentin.

Cheesecake de la St Valentin

Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, cheesecake de la st valentin. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Cheesecake de la St Valentin is one of the most popular of current trending foods on earth. It is easy, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They are nice and they look wonderful. Cheesecake de la St Valentin is something which I've loved my entire life.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook cheesecake de la st valentin using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Cheesecake de la St Valentin:

  1. {Get 200 g of biscuit (ici des Spritz).
  2. {Prepare 80 g of beurre.
  3. {Get 250 g of litchi en conserve.
  4. {Take 400 g of mousse fromage blanc (type Gervita).
  5. {Prepare 120 g of ricotta.
  6. {Make ready 100 g of sucre.
  7. {Take 5,30 g of feuille de gélatine.
  8. {Take 550 g of glaçage miroir (de l'excédent d'un précédent miroir blanc que j'avais congelé).
  9. {Make ready of Colorant rouge.

Instructions to make Cheesecake de la St Valentin:

  1. Préparer le moule en forme de coeur sur une assiette. Réduire les biscuits en miettes et ajouter le beurre fondu. Tapisser le moule de ce mélange en tassant bien avec une petite cuillère. Réserver au frais..
  2. Mettre la gélatine dans un bol d'eau froide..
  3. Dans un blender, mettre les litchis égouttés, la mousse de fromage blanc, la ricotta et le sucre. Mixer jusqu'à obtenir un mélange homogène..
  4. Faire chauffer doucement un peu de ce mélange et ajouter la gélatine essorée. Incorporer ce mélange tiède dans le reste de crème et bien mélanger..
  5. Couler le tout sur le fond biscuité et mettre au congélateur une nuit.
  6. Le lendemain, réchauffer le glaçage miroir, le colorer si nécessaire, mixer au plongeant et le couler à 35°C sur le cheesecake encore gelé. Décorer selon ses goûts. A déguster bien frais !.

So that is going to wrap this up for this exceptional food cheesecake de la st valentin recipe. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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