Recipe of Super Quick Homemade Cheesecake de saumon fumé
Cheesecake de saumon fumé.
Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, cheesecake de saumon fumé. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Cheesecake de saumon fumé is one of the most popular of current trending foods on earth. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. Cheesecake de saumon fumé is something which I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can have cheesecake de saumon fumé using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Cheesecake de saumon fumé:
- {Take 100 g of Saint Morêt.
- {Take 60 g of Tuc (crackers).
- {Make ready 30 g of beurre.
- {Get 200 g of saumon fumé + 2 tranches.
- {Get 1 of œuf.
- {Get 1 cuillère à soupe of fromage blanc nature.
- {Prepare of ciboulette ciselée.
- {Take of citron.
- {Prepare of poivre.
- {Take of sel.
Instructions to make Cheesecake de saumon fumé:
- Préchauffer le four à 180°C, thermostat 6..
- Faire fondre le beurre et écraser en miettes les Tuc pour mélanger le tout. Puis tasser le rendu au fond de disques individuels..
- Battre l'œuf dans un récipient pour y ajouter le Saint Môret et le fromage blanc. Finir le mélange avec un peu de jus de citron..
- Couper les 200g de saumon fumé en petits morceaux pour l'ajouter au mélange précédent..
- Verser cette préparation dans 2 disques, enfourner le tout pendant 40 minutes..
- Enlever les disques. Laisser tiédir à température ambiante et mettre au frigo minimum 3 heures..
- Déposer vos 2 tranches de saumon fumé sur les cheesecakes et par dessus la ciboulette. (Pour un peu plus de saveurs avec votre saumon, vous pouvez râper la peau d'un citron par dessus)..
So that is going to wrap it up with this special food cheesecake de saumon fumé recipe. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment