Recipe of Homemade Cheesecake aux pommes caramélisées
Cheesecake aux pommes caramélisées.
Hey everyone, it's Jim, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, cheesecake aux pommes caramélisées. One of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.
Cheesecake aux pommes caramélisées is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. They are fine and they look wonderful. Cheesecake aux pommes caramélisées is something that I have loved my whole life.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have cheesecake aux pommes caramélisées using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Cheesecake aux pommes caramélisées:
- {Take 180 g of spéculoos.
- {Take 80 g of beurre (1/2 sel pour moi).
- {Take 180 g of fromage frais (type Philadelphia/St Morêt).
- {Get 90 g of sucre de coco.
- {Prepare 6 of petits suisses.
- {Make ready 8 cL of crème (de soja pour moi).
- {Get 2 of oeufs.
- {Prepare 1 cs of maïzena.
- {Take 3 of pommes + du beurre et du sucre pour les faire caraméliser.
Instructions to make Cheesecake aux pommes caramélisées:
- Mixer les spéculoos et y ajouter le beurre fondu. Disposer l'ensemble dans le fond d'un moule à charnière et bien tasser. Réserver au frais..
- Faire préchauffer le four à 150°c..
- Mélanger le fromage frais et le sucre au batteur et y ajouter progressivement les petits suisses ainsi que la crème. On ajoute ensuite la maïzena et enfin les oeufs en prenant soin de bien mélanger à chaque fois..
- Verser le mélange sur la couche de biscuits et c'est parti pour 30mins au four ! (toujours sous surveillance ! je vous donne les temps et T°C qui fonctionnent avec MON matériel ;).
- Au moment de servir votre cheesecake, découper les pommes en tranches fines (mais pas trop)..
- Mélanger le beurre et le sucre dans une poêle pour faire le caramel sur feu doux et y tremper au fur et à mesure les tranches de pommes de chaque côté..
- Disposer comme vous le voulez les tranches de pommes sur le cheesecake...Bonne dégustation !.
So that's going to wrap it up for this exceptional food cheesecake aux pommes caramélisées recipe. Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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