Recipe of Ultimate Cheesecake tomates séchées basilic

Cheesecake tomates séchées basilic.

Cheesecake tomates séchées basilic

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, cheesecake tomates séchées basilic. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Cheesecake tomates séchées basilic is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They are fine and they look wonderful. Cheesecake tomates séchées basilic is something which I've loved my entire life.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook cheesecake tomates séchées basilic using 7 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Cheesecake tomates séchées basilic:

  1. {Prepare 50 g of tuc (ou autre marque, des crackers apéro, triangolini...).
  2. {Take 40 g of beurre fondu.
  3. {Prepare 50 g of ricotta.
  4. {Get 100 g of philadelphia.
  5. {Make ready 1 of œuf.
  6. {Prepare 120 g of tomates séchées égouttées et coupées en petits morceaux.
  7. {Get 2 c of à s de basilic ciselé.

Instructions to make Cheesecake tomates séchées basilic:

  1. Écrasez les tuc (moi j’enferme tout dans un sachet congélation et je passe le rouleau à pâtisserie dessus 🤷🏻‍♀️).
  2. Ajoutez le beurre fondu et mélangez bien.
  3. Mettre une cuillère à café bombée du mélange dans chaque empreinte à mini-bouchées et tassez bien avec le dos de la cuillère. Enfournez 10mn à 180°C.
  4. Battez la ricotta avec le philadelphia et l’œuf, puis ajoutez les tomates séchées et le basilic, mélangez bien. Répartissez sur la base biscuitée.
  5. Enfournez 10mn à 180°C puis 10mn à 100°C.
  6. Éteignez le four, ouvrez la porte, puis laissez-les dans le four jusqu’à ce qu’ils soient à température ambiante.
  7. Conservez les au frigo au moins 5h avant de démouler et dégustez les frais (si fais la veille c’est encore mieux) Ça se congèle très bien, il suffira de les laisser décongeler doucement dans le frigo quelques heures avant de les servir.

So that's going to wrap this up for this special food cheesecake tomates séchées basilic recipe. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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