Simple Way to Prepare Quick Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne

Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne.

Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, cheesecake salé poire rôtie & bleu d’auvergne. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne is one of the most favored of current trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes yummy. Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne is something that I have loved my whole life. They're fine and they look wonderful.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have cheesecake salé poire rôtie & bleu d’auvergne using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne:

  1. {Prepare 100 g of Tuc.
  2. {Make ready 50 g of beurre fondu 🧈.
  3. {Take 250 g of ricotta.
  4. {Make ready 120 g of bleu d’Auvergne.
  5. {Take 2 of poires 🍐.
  6. {Take 10 cl of crème liquide.
  7. {Make ready 2 of feuilles de gélatine.
  8. {Take of Poivre.
  9. {Make ready of Sel 🧂.
  10. {Prepare of Crème de balsamique (pour la déco).

Steps to make Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne:

  1. Coupez le bleu en des..
  2. Faites chauffer la crème à feu doux..
  3. Faites ramollir la gélatine dans un bol d’eau froide pendant que la crème chauffe..
  4. Hors du feu, ajoutez la gélatine à la crème ainsi que les dés de bleu puis réservez..
  5. Écrasez les tuc et mélangez avec le beurre fondu. Réservez..
  6. Coupez une des deux poires en petits dés et faites chauffer à feu vif puis assaisonnez avec du sel et du poivre. Une fois que les poires sont ramollies, coupez le feu..
  7. Dans des cercles. Tassez une couche de la préparation aux tucs, une couche de poires, puis la crème au bleu. Réservez au frais..
  8. Avant de servir, découpez la deuxième poire en fines lamelles et disposez les sur le dessus du cheesecake. Démoulez les cheesecake et décorez l’assiette à l’aide de la crème de balsamique ! Régalez vous 🤤.

So that's going to wrap this up with this special food cheesecake salé poire rôtie & bleu d’auvergne recipe. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments