Step-by-Step Guide to Make Quick Cheesecake fraise

Cheesecake fraise.

Cheesecake fraise

Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, cheesecake fraise. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Cheesecake fraise is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is fast, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Cheesecake fraise is something which I've loved my entire life.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook cheesecake fraise using 14 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Cheesecake fraise:

  1. {Get 60 g of noix de pecan.
  2. {Take 50 g of poudre d'amande.
  3. {Prepare 2 of dattes séchées.
  4. {Make ready 1 of CaC de cannelle.
  5. {Get 2 of CaS d'huile de coco.
  6. {Take of Sel.
  7. {Make ready 260 g of noix de cajou.
  8. {Take of Eau froide.
  9. {Get 120 ml of lait de coco en conserve.
  10. {Take 2 of CaS de jus de citron frais.
  11. {Make ready 60 ml of d'huile de coco.
  12. {Prepare 2 of CaS Sirop d'agave (ou d'érable, de miel... de sucrant).
  13. {Make ready 1 of CaC d'arôme vanille.
  14. {Get of ~80g de fraises fraîches ou surgelées.

Instructions to make Cheesecake fraise:

  1. Mettre les noix de cajou dans de l'eau et les laisser pendant au moins 4h ou toute une nuit..
  2. Dans un mixeur, mélangez les noix de pecan, la poudre d'amande, les dattes, la cannelle, 2 C.a.S d'huile de coco et une pincée de sel. Mixez jusqu'à ce que les morceaux commence à coller entre eux. Voilà notre base biscuit..
  3. Étalez le "biscuit" au fond d'un moule muni d'un papier sulfurisé. Utilisez vos doigts s'il le faut, ce doit être le plus plaqué contre le fond que possible..
  4. Passons à la partie "cheese". Essorez vos noix de cajou et mettez les dans un mixeur avec le lait de coco, le jus de citron, huile de coco, sirop d'agave, et l'extrait de vanille. Mixez jusqu'à obtenir quelque chose de lisse (de 5 à 7 minutes)..
  5. Étalez gentiment les 2/3 de votre mélange cajou sur votre biscuit en utilisant une spatule. Essayez de faire quelque chose de lisse..
  6. Mettez votre au moule au congélateur pendant 10 minutes..
  7. Pendant ce temps, préparez votre coulis de fraises. Ajoutez vos fraises au reste de mélange cajou dans le mixeur (gardez les plus jolies pour la déco). Mixez jusqu'à obtenir un coulis lisse et sans morceaux..
  8. Sortez le moule du congélateur et étalez votre coulis sur la couche précédente..
  9. Décorez le haut de votre cheesecake avec le reste des fraises coupées en tranches..
  10. Laissez refroidir pendant au moins 4h au frigo. Et sortez le à température ambiante 10 minutes avant de le démouler..
  11. Enjoy 🎉.

So that is going to wrap it up with this special food cheesecake fraise recipe. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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