Recipe of Award-winning Cheese cake et coulis de framboises
Cheese cake et coulis de framboises.
Hey everyone, it's Louise, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, cheese cake et coulis de framboises. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.
Cheese cake et coulis de framboises is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They are fine and they look fantastic. Cheese cake et coulis de framboises is something which I've loved my entire life.
To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have cheese cake et coulis de framboises using 9 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Cheese cake et coulis de framboises:
- {Prepare 250 g of petits beurre.
- {Prepare 130 g of beure.
- {Prepare 500 g of faisselle.
- {Make ready 150 g of sucre (pour le cheese cake) + 100 g (pour le coulis).
- {Get 250 ml of crème fraiche.
- {Take 2 cuillères à soupe of farine.
- {Get 3 of oeufs.
- {Prepare 50 ml of d'eau.
- {Get 500 g of framboises (fraîches ou surgelées).
Steps to make Cheese cake et coulis de framboises:
- Préchauffez le four à 180 °C.
- Émiettez les petits beurre et mélangez les au beurre fondu (vous pouvez ajouter un arôme de type muscade ou vanille pour parfumer votre pâte).
- Recouvrez votre moule de papier cuisson (en laissant bien dépasser pour faciliter le démoulage) et tapissez de cette préparation (en tassant bien pour avoir un biscuit qui se tient).
- Réservez au frais.
- Battez la faisselle pour qu'elle soit lisse et ajouter le sucre, la farine et les oeufs 1 à 1.
- Pour finir ajoutez la crème (et si vous le souhaitez un arôme de type citron ou vanille pour parfumer cette préparation).
- Versez dans le moule et laisser cuire 1h (la préparation fromagère doit être ferme, pour vérifier : poser doucement une cuillère sur le dessus, si la préparation n'accroche pas vous pouvez sortir votre cheese cake du four).
- Préparez votre coulis en faisant bouillir l'eau, le sucre et les framboises.
- Une fois le mélange à ébullition, passez au tamis pour enlever les pépins..
- Laissez refroidir avant de verser sur le cheese cake et de servir.
So that's going to wrap it up with this exceptional food cheese cake et coulis de framboises recipe. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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