Recipe of Award-winning Cheesecake courgette et tomate confite

Cheesecake courgette et tomate confite.

Cheesecake courgette et tomate confite

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, cheesecake courgette et tomate confite. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Cheesecake courgette et tomate confite is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's simple, it is fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They're nice and they look wonderful. Cheesecake courgette et tomate confite is something which I have loved my entire life.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have cheesecake courgette et tomate confite using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Cheesecake courgette et tomate confite:

  1. {Get 200 g of craquers.
  2. {Take 50 g of noisette.
  3. {Get 250 g of beurre.
  4. {Prepare 1 of grosse courgette.
  5. {Prepare 150 g of tomates confites.
  6. {Make ready 250 g of marscarponne.
  7. {Make ready 250 g of Ricotta.
  8. {Make ready 6 of oeufs.
  9. {Make ready of Quelques feuilles de basilic frais.
  10. {Make ready of sel.
  11. {Take of poivre.

Instructions to make Cheesecake courgette et tomate confite:

  1. Concasser les noisettes et faites les torréfier un peu dans une poêle.
  2. Passez les craquers au mixer pour les réduire en poudre grossière. mélanger les craquers et les noisettes. Versez le tout dans un moule à charnière ou un cercle de patisserie muni d'un papier cuisson.
  3. Faites fondre le beurre puis répartissez le sur le fond.
  4. Dans un saladier mélanger les oeufs, le mascarpone, la ricota et l'assaisonnement puis passez au batteur pour obtenir un mélange mousseux, puis mélangez le basilc ciselé.
  5. Avec un économe taillez la courgette en tagliatelles et ajoutez la au mélange précédent.
  6. Coupez les tomates confites en dés et ajoutez les aussi au mélange.
  7. Sortez le moule du congélateur, et versez la préparation par-dessus. Enfournez à 180° pendant 35 minute.
  8. Laissez refroidir complètement puis placez au réfrigérateur pendant au moins 3h avant de servir.

So that is going to wrap this up for this special food cheesecake courgette et tomate confite recipe. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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