Recipe of Ultimate Cheesecake aux fraises et au skyr

Cheesecake aux fraises et au skyr.

Cheesecake aux fraises et au skyr

Hey everyone, it is Drew, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, cheesecake aux fraises et au skyr. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Cheesecake aux fraises et au skyr is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is easy, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They are nice and they look wonderful. Cheesecake aux fraises et au skyr is something which I've loved my whole life.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have cheesecake aux fraises et au skyr using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Cheesecake aux fraises et au skyr:

  1. {Prepare of Le fond du moule :.
  2. {Make ready 100 g of beurre.
  3. {Take 24 of biscuits (180 g).
  4. {Prepare of La mousse :.
  5. {Prepare 250 g of Skyr.
  6. {Get 5 c of à s de sucre.
  7. {Get 500 g of fraises.
  8. {Take 150 ml of lait écrémé.
  9. {Prepare 7 of feuilles de gélatine.
  10. {Take of Le dessus :.
  11. {Make ready 100 g of gelée de framboises.
  12. {Get 3 c of à s d'eau.
  13. {Get 1 of feuille de gélatine.

Instructions to make Cheesecake aux fraises et au skyr:

  1. Préparer les ingrédients..
  2. Emietter les biscuits et ajouter le beurre fondu..
  3. Mélanger pour former une pâte et étaler cette pâte au fond du moule en tassant légèrement. Mettre au frigo..
  4. Mettre 7 feuilles de gélatine dans de l'eau froide pendant 10 minutes pour les hydrater. Laver les fraises et en réserver 6 pour la décoration. Equeuter les autres fraises et les couper en morceaux puis les mettre dans le bol du mixer. Ajouter le sucre et le Skyr. Mixer..
  5. Chauffer le lait dans une casserole, incorporer la gélatine égouttée, amener à ébullition puis éteindre aussitôt le feu. Mettre le lait dans le bol et mélanger. Verser le mélange dans un moule rond démontable. Faire solidifier au frigo au minimum 2 heures..
  6. Mettre la dernière feuille de gélatine dans de l’eau froide pendant 10 minutes. Chauffer la gelée avec un peu d’eau (3 c à s) et la gélatine égouttée. Mélanger et retirer du feu. Laisser tiédir. Etaler la gelée sur le cheesecake et mettre une heure au congélateur. Une fois solidifié, le démouler après avoir passé un couteau tout autour. Décorer avec des fraises..

So that is going to wrap it up with this exceptional food cheesecake aux fraises et au skyr recipe. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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