Recipe of Quick Cheesecake au citron
Cheesecake au citron.
Hey everyone, it is me, Dave, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, cheesecake au citron. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Cheesecake au citron is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is simple, it is fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Cheesecake au citron is something which I have loved my entire life. They are nice and they look wonderful.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook cheesecake au citron using 20 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Cheesecake au citron:
- {Get of Pour la base.
- {Prepare 30 of biscuits spéculos.
- {Get 2 of cuillère a soupe de beurre fondu.
- {Make ready of Pour la crème.
- {Prepare 3 of oeufs.
- {Take 300 g of mascarpone.
- {Get 1,5 of verre d'eau de Yaourt.
- {Make ready 1 of verre d'eau de sucre.
- {Make ready 2 of cuillère a soupe de farine.
- {Take 1 of cuillère a soupe de maïzena.
- {Take 1/2 of jus de citron.
- {Take of zeste d'un citron.
- {Prepare of Pour le dessus.
- {Get 90 g of d'eau.
- {Prepare 90 g of lait.
- {Make ready of Jus et zeste d'un citron.
- {Make ready 1 of petite cuillère de curcuma.
- {Take 2 of cuillère a soupe de sucre.
- {Get 1 cuillère à soupe of maïzena.
- {Get 1 of paquet de vanille.
Steps to make Cheesecake au citron:
- Réduire en miette les biscuits à l'aide du robot puis y mélanger avec le beurre. Étaler au fond de votre moule..
- Mélanger l'oeuf et le sucre ajoutez y ensuite la farine et la maïzena puis le jus et le zeste de citron et enfin la mascarpone et le yaourt..
- Renverser le tout dessus votre base de façon bien équitable. Puis enfourner à 165℃ pendant 30-35min. Mettre un petit récipient d'eau dans le four durant toute la cuisson. Ne surtout pas ouvrir le four..
- Dans une casserole hors du feu mélangé la maïzena, le sucre, le zeste de citron et le curcuma. Puis y ajouter le lait et l'eau et cuire le tout. Hors du feu ajouter le jus de citron et la vanille. Attendre que la sauce refroidi et y verser au dessus de la crème..
- Laissez reposer une nuit au frais puis dégustez !.
So that's going to wrap this up with this exceptional food cheesecake au citron recipe. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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