Simple Way to Make Ultimate Cheesecake de la St Valentin

Cheesecake de la St Valentin.

Cheesecake de la St Valentin

Hey everyone, it's me, Dave, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a special dish, cheesecake de la st valentin. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Cheesecake de la St Valentin is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is easy, it's fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. They're fine and they look wonderful. Cheesecake de la St Valentin is something which I've loved my entire life.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have cheesecake de la st valentin using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Cheesecake de la St Valentin:

  1. {Make ready 200 g of biscuit (ici des Spritz).
  2. {Prepare 80 g of beurre.
  3. {Make ready 250 g of litchi en conserve.
  4. {Get 400 g of mousse fromage blanc (type Gervita).
  5. {Take 120 g of ricotta.
  6. {Prepare 100 g of sucre.
  7. {Prepare 5,30 g of feuille de gélatine.
  8. {Take 550 g of glaçage miroir (de l'excédent d'un précédent miroir blanc que j'avais congelé).
  9. {Make ready of Colorant rouge.

Steps to make Cheesecake de la St Valentin:

  1. Préparer le moule en forme de coeur sur une assiette. Réduire les biscuits en miettes et ajouter le beurre fondu. Tapisser le moule de ce mélange en tassant bien avec une petite cuillère. Réserver au frais..
  2. Mettre la gélatine dans un bol d'eau froide..
  3. Dans un blender, mettre les litchis égouttés, la mousse de fromage blanc, la ricotta et le sucre. Mixer jusqu'à obtenir un mélange homogène..
  4. Faire chauffer doucement un peu de ce mélange et ajouter la gélatine essorée. Incorporer ce mélange tiède dans le reste de crème et bien mélanger..
  5. Couler le tout sur le fond biscuité et mettre au congélateur une nuit.
  6. Le lendemain, réchauffer le glaçage miroir, le colorer si nécessaire, mixer au plongeant et le couler à 35°C sur le cheesecake encore gelé. Décorer selon ses goûts. A déguster bien frais !.

So that is going to wrap this up for this special food cheesecake de la st valentin recipe. Thank you very much for your time. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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